Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dött lopp för Ustinof...

Foto: GERARD FORNI.
Utvändige Ustinof du Vivier löper dött lop med Scarlet Turgot. Foto: GERARD FORNI.

Snabbstart till ledningen, men stenhårt utmanad över upploppet. Elitloppsaktuelle Ustinof du Vivier delade segern i Prix Crepuscule (€90.000) på Vincennes ikväll med Scarlet Turgot.

Publicerad:

Matthieu Abrivard laddade för fullt från start med Ustinof du Viver (e. Look de Star-Melba du Vivier), tog spets efter 200 meter och öppnade första 600 meterna efter 1.08,1 med Scarlet Turgot (e. Dahir de Prelong-Noella de Massy) skuggande i rygg.

Väl i spets fick Abrivard lugna ner farten; 1.100 meter passerades på 1.11,3 och 1.600 meter på 1.12,4. Inne på upploppet bröt Ustinof du Vivier ut några spår och Eric Raffin kunde köra rakt fram på innerspåret. Scarlet Turgot såg ett tag ut att få slag på Ustinof du Vivier i en snabb avslutning, men Sébastien Guaratos valack vägrade ge sig och försvarade sig till dött lopp.

Segertiden skrevs till 1.11,7a/2.100 meter. För Ustinof du Vivier var det femte raka segern, medan Scarlet Turgot fick nöja sig med andra raka. Scarlet Turgot har tidigare i år besegrat Ustinof du Vivier i Prix de Munich (€95.000) på Vincennes.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.