Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbel för Lorentzon

Foto: null
Anette Lorentzon.

Två tränarsegrar bokförde sig Anette Lorentzon för i natt på Pocono Downs med Jarette Ås respektive Wildintention Ås.

Publicerad:

Jarette Ås (e. Striking Sahbra-Golden Door Lindy) spurtade till vinst från vinnarhålet och besegrade ledande och Åke Svanstedt-tränade Christine Sixteen.

Andrew McCarthy satt i sulkyn och segertiden skrevs till 1.12,7/1.609 meter. Vinsten var värd 8.000 dollar för tvååringen som ägs av ACL Stuteri och Kjell Johansson.

Jarette Ås är halvsyster med Drottning Silvia-segrarinnan Gisela Ås (e. Infinitif), 1.10,7ak/2.333.180 kr och Rhapsody Ås (e. Infinitif), 1.13,3am/261.300 kr, som så sent som i måndags vann finalen och 200.000 kronor i Sikta Mot Stjärnorna på Mantorp.

Seger blev det också för treårige valacken Wildintention Ås (e. Cantab Hall-Kahlua Cabana) och George Napolitano Jr. från spets på 1.13,1. Även han har samma ägare som Jarette Ås, och belöningen var 7.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.