Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelt upp för Guarato

Foto: MIA TÖRNBERG
Sébastien Guarato. Foto: MIA TÖRNBERG

Franske succétränaren Sébastien Guarato noterade en dubbel Grupp 2-seger i eftermiddags.

Publicerad:

 

Vincennes avslutade eftermiddagen med en Grupp 2- och en Grupp 3-löpning och precis som i Prix Phaeton (Bold Eagle) blev det Sébastian Guaro som fick gå in i vinnarcirkeln. 
I fyraåringsloppet Prix Paul Legeurney (Grupp 2) med 54.000 euro till vinnaren – blev det seger till favoriten och kulltoppen Billie de Montfort (e. Jasmin de Flore) och Eric Raffin. Men inte utan en viss tur med i bilden.
Billie de Montfort pressade utvändigt om ledande Blue Grass i jämnt 1.15-tempo och tog över på upploppet. Bardane Du Houlbet backades då ut från rygg ledaren och spurtade förbi, men diskades för orent trav.
Segertiden blev 1.13,9/2.850 meter och förstapriset 54.000 euro.
I Prix de Saintes (grupp 3-löpning för treåringar) gjorde Cobra Bleu (e. Fortuna Fant) processen kort i dödens. Pierre Vercruysse tränar och kör och segertiden blev 1.14,1a/2.100 meter. Förstapriset i det här loppet var 27.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.