Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Evelina tog sin andra seger

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Evelina Månsson tog sin andra seger på fransk mark. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Evelina Månsson körde Dellvann åt sin arbetsgivare Jörgen Westholm i Argentan idag och trots att duon inte var först över mål fick de segern efter att målettan blev diskad.

Publicerad:

Dellvann (e. Dell Ridge Image) flög till ledningen bakom bilen och satt där hela vägen fram till upploppet. Då kunde hon inte svara Arlequine d’Em (e. Nahar de Beval) som hade fått en resa i rygg på ledaren, men hon blev diskad och fick inte behålla segern.

Det gjorde att det blev dubbelt svensk i mål då svenskfödde Cuba Cohiba (e. Scarlet Knight) blev tvåa från tredje invändigt. Segertiden för Dellvann blev 1.16,2a/2.150 meter och förstapriset var 2.700 euro.

Evelina Månsson har fin statistik på sina styrningar i Frankrike. Det här var tredje gången hon satt upp i sulkyn på fransk mark och den andra segern. Hon vann även med Dellvann i oktober ifjol.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.