Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fjärde raka för Takter

Foto: LISA PHOTO
Whom Shall I Fear vid en tidigare seger i år. Foto: LISA PHOTO

Jimmy Takter följde upp Uncle Lasses vinst i Pennsylvania Sire Stakes tidigare under dagen med en ny triumf för Whom Shall I Fear och Yannick Gingras.

Publicerad:

Efter fyra starter i år är Whom Shall I Fear (e. Cantab Hall-Gala Dream) obesegrad. Yannick Gingras lämnade tredje inner efter 500 meter och övertog ledningen från Real Dj Hanover (e. Andover Hall) 950 meter före mål.

Inne på upploppet gick Åke Svanstedt och Real Dj Hanover ner på open stretch och försökte utmana, men Whom Shall I Fear höll undan med en längd före Real Dj Hanover på 1.11,0/1.609 meter i det andra försöket i Pennsylvania Sire Stakes ($63.904) för treåriga hingstar och valacker.

Jonas Czernysons Pierre lämnade femte inner för dödens 650 kvar, men hissade nödflagg i sista sväng och slutade oplacerad.

Whom Shall I Fear kostade 475.000 dollar som ettåring och han delägs bland annat av Bengt Ågerup. Den treårige hingsten är helbror med Father Patrick, 1.08,6/$2.437.138, och Pastor Stephen, 1.10,1/$1.058.188.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.