Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Goop i italienska storlopp

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Björn Goop ska köra Princess Grif på söndag. Foto: LEIF NORBERG/ALN

På söndag körs det storlopp i Turin och Björn Goop har fått några intressanta uppsittningar.

Publicerad:

I Gran Premio Costa Azzurra med en total prissumma på 132.000 euro kommer Björn Goop att få chansen bakom Fabrice Souloys Princess Grif. Hon har lottats till ett perfekt tredjespår bakom bilen i sprinterloppet.

Hon ställs mot stallkamraten Pascia Lest och Radiofreccia Fi, som radat segrar på sistone. Med i loppet är även svenskfödde Zorro Photo.

Princess Grif ståtar med tre raka segrar i raden. Hon vann comebacken i Caen i mitten på mars efter att varit borta sedan i början av augusti ifjol då hon vann Grand Prix de Wallonie.

I Gran Premio Città di Torino (77.000 euro) kör Björn Goop Timone Ek åt Gennaro Casillo. Det blev ett riktigt bra lopp och fjolårets italienske Derbyvinnare Testimonial Ok gör comeback efter att inte startat efter sin storvinst i oktober.

Med i loppet är även Derbytvåan Tesoro Degli Dei och trean Troja d’Asolo. Båda har dock hunnit med årsdebuten innan söndagens uppgift.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.