Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny pallplats för Moving On

Foto: MIA TÖRNBERG
Skötaren Karoliina Oinonen, Moving On och tränaren Fabrice Souloy. Foto: MIA TÖRNBERG

Svenskägda Moving On nådde ett andrapris i dagens Prix du Treport.

Publicerad:

Fabrice Souloys sexåring satt som fyra-femma i andraspår och gick med i rygg i tredjespår 1.000 meter från mål. I sista sväng tappade hästen draghjälpen och även om hästen fullföljde rejält för Franck Nivard var ekipaget chanslöst att utmana favoritspelade Ustinof du Vivier (e. Look de Star) och Matthieu Abrivard som fått överta täten efter 1.000 meter körda. 
Thomas Claessons Elles W. Phedo satt i kön och spurtade okej till sjättepriset medan svenskbekantingarna Vincennes och Zorro Photo slutade i det slagna fältet.
Segertiden blev 1.12,4/2.700 meter och förstapriset var 38.250 euro.
Tidigare under dagen slutade Sahara Fairytale och Jacky Glide trea respektive fyra i Prix d'Aubusson med 24.750 euro till vinnaren. Så mycket fick Ulster Perrine (e. Tenor de Baune) och Jean Michel Bazire som segrade på tiden 1.11,5a/2.100 meter.

 
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.