Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Pacha överlägsen

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Roberto Vecchione körde Pacha dei Greppi. Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Idag avgjordes det italienska storloppet Gran Premio ENCAT och det blev lätt favoritseger för Pacha dei Greppi och Roberto Vecchione.

Publicerad:

Det blev ett odramatiskt lopp då favoriten Pacha dei Greppi (e. Juliano Star) enkelt tog hand om ledningen och sedan var sjuåringen helt överlägsen. Han fick bestämma som han ville framme i ledningen och i sista sväng ryckte han undan och vann mycket enkelt.

Segern var den andra i grupp II-sammanhang för Pacha dei Greppi under vintern. I början av december vann han Gran Premio Duomo i Florens och där efter har han hunnit med att vara trea i grupp I-loppet Gran Gala Internazionale del Trotto bakom Oropuro Bar.

Segertiden skrevs till 1.12,7a/2.250 meter, vilket var fyra tiondelar före bra spurtande tvåan Pleasure Kronos (e. Varenne) och trea blev Radice del Nord (e. Ganymede) från fjärde invändigt.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.