Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Parling-vinst i Nancy

Foto: GERARD FORNI
Daniel Parling hade en lyckad utflykt till Nancy under tisdagen. Foto: GERARD FORNI

I karriärens 14:e start tog Björn Goop-tränade Bacchus karriärens andra seger, vilket skeede i Nancy i Frankrike.

Publicerad:

Bacchus (e. Ganymede) togs lungt från start i Prix Societe des Courses de Vesoul (€20.000) av körande Daniel Parling, men efter första sväng kunde hästen köras till ledningen. Väl i tät behövde femåringen inte pressas på 1.18,3/2.600 meter. Förstapriset var 9.000 euro. Det här var andra segern i 14:e starten.

På Vincennes segrade Johanna Lindqvists Bocsa de Lespi (e. Kepler) i Prix Beachcomber Hotels Royal Palm (€38.000). Hästen placerades tidigt i ledningen och var smått överlägsen i händerna på unge Simon Rousselle. Det här var Bocsa de Lespi andra raka fullträff. Totalt har hästen vunnit fyra av 28 starter och tjänat 44.700 euro.

Det var mer blågula framgångar på Vincennes. I amatörloppet vann Robert Bergh-tränade Vic du Noyer (e. Password). Sjuåringen spetsade från början, men Erik van den Bergh släppte efter bit och fick senare tredje par invändigt. In på upploppet hade Vic du Noyer fritt spurtutrymme och han vann lätt på 1.14,2a/2.100 meter till 6.300 euro.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.