Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rocky Winner jagar tredje raka

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Rocky Winner tillsammans med sin tränare Jörgen Westholm. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Jörgen Westholms Rocky Winner hade inte vunnit lopp sedan november 2013 när han i somras åkte ner till Frankrike och på torsdag jagar han nu sin tredje raka seger på Enghien.

Publicerad:

På torsdag startar Rocky Winner i Prix de la Concorde över 2.875 meter med 31.500 euro i förstapris. Han möter bland annat danskfödde Ravenna, men loppet såg inte det tuffaste ut och Rocky Winner lär tillhöra favoriterna.

Torsdagens största lopp är grupp II-loppet Prix de Londres i monté, som ingår i Trotting Masters. Där startar bland annat franska toppstoet Roxane Griff och vinnaren av Montéeliten under Elitloppshelgen, Torre Crepin.

Lutfi Kolgjini har fina framgångar i Frankrike för tillfället och på torsdag har han tre hästar ut på Enghien, Buy More Time d’Am, Dante Boko och Benicio d’Am, som alla tre kommer att köras av Dominik Locqueneux.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.