Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Support Justice var perfekt”

Foto: JEANNIE KARLSSON
Support Justice gick snabbjobb på Vincennes under söndagen. Foto: JEANNIE KARLSSON

Geir Vegard Gundersens stjärntravare Support Justice är på plats i Frankrike och laddar upp inför stundande Prix de Belgique. Under söndagen testades han inne på Vincennes och det slog väldigt väl ut.

Publicerad:

På söndag avgörs Prix de Belgique på Vincennes och där ska Support Justice starta. Eric Raffin är uppsatt som kusk bakom den norske topphästen och under söndagen kände han på Support Justice i jobb inne på Vincennes.
– Support Justice var perfekt. Han kan gå lika fort i utförsbacken som uppförsbacken. Det är ett väldigt gott tecken. Hästen kändes smidig och stark. Det är inte svårt att känna att det är en topphäst. Man tror man kör 1.25 när man kör 1.15, säger Eric Raffin till tgn.no.

Även tränare Geir Vegard Gundersen var nöjd med genrepet inför söndagens start i Prix de Belgique.
– Jag kände att Support Justice är på hugget redan i värmningen. Han var så fin. Detta blev ett väldigt bra snabbjobb. Eric Raffin kom gott överens med hästen och allt fungerade som det skulle. Nu är det bara att vänta på Prix de Belgique.

Nedan kan ni ta del av hur gårdagens jobb såg ut för Support Justice, filmat av Paris Turf-TV.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/304h3NlK9xg" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.