Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskar i storlopp

Foto: MIA TÖRNBERG
El Mago Pellini laddas närmast för Copenhagen Cup. Foto: MIA TÖRNBERG

Lördagens Seinäjoki-vinnare El Mago Pellini och Daniel Redéns Daley Lovin är båda klara för Copenhagen Cup söndagen den 15 maj.

Publicerad:

Det här berättas på danskhv.dk och det är även klart vilka som ska köra de båda hästarna. Erik Adielsson får åter igen förtroendet bakom Daley Lovin och sak samma gäller för Adrian Kolgjini bakom El Mago Pellini. Årets Olympiatravsdeltagare Gigant Slugger är också redo för start i Copenhagen Cup och Tycoon Conway Hall är inbjuden. Fler deltagare ska presenteras inom kort.

Loppet avgörs alltså den 15 maj och detta över 2.011 meter med bilstart. Förstapriset är knappt 500.000 kronor, ungefär som ifjol, då man tvingades sänka segerpremien från 750.000 till just en halv miljon kronor. Förra året segrade Robert Bi på nya världsrekordtiden 1.10,0a/2.011 metet. Den här söndagen är det också extra V75-omgång från Sverige.

Se fjolårets Copenhagen Cup här:

https://www.youtube.com/watch?v=Z6QmbeYoQw4

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.