Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskar mot BC-segrar?

Foto: HANOLD/ALN
Jörgen Sjunnesson tävlar i Berlin under både lördag och söndag. Foto: HANOLD/ALN

Det är en stor tysk travhelg som väntar på Mariendorf-banan i Berlin. Från svenskt håll gästar trion Conrad Lugauer, Veijo Heiskanen och Jörgen Sjunnesson.

Publicerad:

Sammanlagt avgörs 18 lopp av Breeders Crown-anknytning under lördag och söndag med skiftande prissummor. Två av loppen har ett på lördag har ett förstapris på 28.362 euro; ett BC-lopp för fem till sjuåriga ston samt fem till sjuåriga hingstar och valacker. I det förstmämnda loppet startar såväl Peter Untersteiners Elma Lane (körs av Jörgen Sjunnesson) som Conrad Lugauers Red Riding Hood. I hingstklassen har Conrad Lugauer med C.C.Rider medan Lutfi Kolgjini startar Punk (Jörgen Sjunnesson).
På söndag sätter sig Jörgen Sunnesson upp bakom Peaches Diamant i ett BC-lopp för fyraåriga ston med 28.362 euro i förstapris. Veijo Heiskanen kör själv egentränade April Love i ett BC-lopp för treåriga ston. Här är förstapriset 17.638 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.