Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskdrabbning på Vincennes

Foto: HANOLD/ALN
Jörgen Westholm är på plats på Vincennes på tisdag för att köra egentränade Time Machine. Foto: HANOLD/ALN

På måndag och tisdag är det flera svenskar i farten på Vincennes.

Publicerad:

Under måndagen har Johan Untersteiner ut Aroma Grim i Prix de Senils som körs över 2.100 meter autostart och har ett förstapris på 24.300 euro. Lutfi Kolgjini plockar ut Buy More Time d'Am i Prix de Darnetal. Det loppet avgörs över 2.700 meter och förstapriset uppgår till 20.700 euro.

Vidare under måndagen har båda tränarna varsin häst till start i Prix de Juan les Pins. Johan Untersteiner kör själv Bascaphi In, medan Franck Nivard får chansen på Kolgjini-tränade Valetta Strix. Loppet körs över 2.700 meter och har ett förstapris på 20.700 euro.

På tisdag drabbar inte mindre än åtta svenskfödda hästar samman på Vincennes i Prix de Chateau-Gontier. Donttellmeanymore och Lover Face (Fabrice Souloy), Staro Footlose (Arnold Mollema), Time Machine (Jörgen Westholm), Twitter (Björn Goop), Rite On Win (Anders Lindqvist), Poker Kronos (Robert Bergh) samt Listas Rafiki (Anders Svanstedt) deltar i loppet som avgörs över 2.100 meter autostart. Vinnaren kammar hem 24.300 euro.

Som om inte det var nog har Peter G Norman ut Ryan Kronos i den första löpningen av Prix de Bercy över 2.700 meter. Där är förstapriset 20.700 euro. Samma förutsättningar gäller i den andra löpningen av Prix de Bercy, där Eva Skantz-tränade Twigs Atkin kommer till start.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.