Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tränarseger för Svanstedt

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Stall Åke Svanstedt kunde räkna in en vinnare igår på Pocono Downs. Foto: Stefan Melander/stalltz.se

Åke Svanstedt tävlade på Tioga Downs igår och skickade sin lärling Lucas Wallin till Pocono Downs. Därifrån kunde han vända hem med en seger till svenskstallet.

Publicerad:

Bakom Anders Ströms Christine Sixteen (e. Muscle Massive-Sharise Seelster) serverade Lucas Wallin stoet en resa i rygg på ledaren. Över upploppet gick det treåriga stoet ifrån med 2,5 längder och landade på 1.13,4/1.609 meter.

Det var stoets första vinst för säsongen – värderad till 6.500 dollar – i tredje starten. Christine Sixteen kostade 45.000 dollar som ettåring i Harrisburg.

Senare under kvällen vann Anette Lorentzon-tränade What About Love (e. Southwind Elian-Deb's Dalliance) med George Napoletano Jr. vid tömmarna. Det treåriga stoet började i tredje inner, tog dödens senare och försvann ifrån med 4,5 längder på 1.12,9.

Ägarna ACL Stuteri och Anette Lorentzon erhöll 6.500 dollar för triumfen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.