Sveriges ledande travtidning
ANNONS

United Back höll undan

Foto: MIA TÖRNBERG
Jean Michel Bazire styrde in United Back till seger i Vichy under lördagskvällen. Foto: MIA TÖRNBERG

Under lördagskvällen kördes ett lopp ingående i Trotting Masters-serien i franska Vichy. Där blev det seger för Jean Michel Bazire och United Back.

Publicerad:

Kraftprovet Grand Prix du Conseil Muncipal de Vichy över 3.525 meter var lördagens höjdpunkt i Vichy.

Där tog United Back (e. Ni Hod Ped d'Ombree) hand om ledningen tidigt, som en bit in i loppet Amour d'Occagnes över sig och valde att släppa. Det var bara för en kort stund då United Back övertog ledningen på nytt.

Med drygt halva loppet kvar valde Jean Michel Bazire att överlåta ledningen på nytt, den här gången till Uno de Montauran, som låg på en del.

Ut på sista bortre långsidan styrde Bazire ut United Back i andraspår, som omgående kopplade grepp på Uno de Montauran och övertog ledningen.

Över upploppet höll United Back undan säkert före bra spurtande Sirene de Feugeres, ägd av Bertil Nordensson. Trea i mål inkom Tabriz du Gite.

Segertiden skrevs till 1.15,7/3.525 meter och förstapriset uppgick till 54.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.