Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt på Travronden

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Travronden startar nu en ny satsning för att kunna leverera det hetaste inför V75 hela vägen fram till första start. Här på www.travronden.se kommer en artikel, som uppdateras löpande från lördag 12:30, finnas för alla som vill öka sina chanser till att få sju rätt.

Publicerad:

Travronden leder V75-ligan och fick nyligen ett erkännande i tv-programmet Plus som den bästa tidningen av de fem som jämfördes under en halvårsperiod. Vi är givetvis väldigt stolta över detta, men är också medvetna om att för att fortsätta vara i framkant måste man hela tiden försöka ligga steget före sina kunkorrenter. Det är självklart något vi på Travronden strävar efter dagligen och det är också något som alla travspelare borde eftertrakta. För att försöka uppfylla det behovet kommer vi på Travronden från och med imorgon, lördag den 28 mars, inleda en ny ”sista minuten-sats­ning” på nätet. Det finns idag väldigt många som erbjuder tips och allt vad det innebär till V75 (både via tidning och på nätet) och när lördagen börjar finns det mesta inför en omgång att hitta för alla. Det blir därmed svårare och svårare för spelarna att ligga steget före sina konkurrenter (de övriga spelarna). Det blir också en större utmaning för Travronden att sticka ut bland alla som erbjuder V75-tips av olika slag.

 

Som vi ser det finns potentialen för Travrondens läsare att skaffa sig försprång mot sina kon­kurrenter under lördagarna. Timmarna innan V75 drar igång händer väldigt mycket och de ”lösa trådarna” som fortfarande finns efter fredagen är väldigt viktiga att få ordning på. Värmingar som sticker ut (både positiva och nega­tiva), bilprovstarter, taktiska upplägg, sena ändringar i utrustning och balans, hur hästar rest och övernattat och så vidare. Vi kommer att fokusera på just den informationen som av olika anledningar inte funnits tillgängligt under veckan och därigenom er­bjuda något som få konkurrenter kan/gör. Det som ger dig som spelare ett övertag över den stora majo­riteten. Från 12:30 fram till 14:30 varje dag som det arrangeras ”ordinarie V75-omgångar” kommer information tilläggas så fort den dyker upp i en artikel på travronden.se, som givetvis också nås på mobil och läsplatta.

 

Glöm inte att klicka in redan imorgon och öka dina chanser att ta hem jackpotmiljonerna från Solvallas final­tävlingar.

FAKTA

Solvalla

Solvalla Travbana
Box 20501
161 02 Bromma
Tel: 08-635 90 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,7 m
Bredd 1640: 21,7 m
Upploppets längd: 196 m

Läs också

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.