Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Öhlanders ersättare klar

Foto: null
Sten Andersen.

Kent Öhlander ska bli vd på Jägersro och nu har ATG klar med ny personen på posten som marknadschef för ATG.

Publicerad:

Det är Sten Andersen, som närmst kommer från OBH Nordica där han har haft rollen som marknads- och kommunikationsdirektör.

- Jag är mycket glad att vi kunnat rekrytera Sten Andersen. Vårt manifest, som lanserades hösten 2013, pekar ut färdriktningen mot framtiden och arbetet är igång. Men för att uppnå målet måste vi kunna attrahera nya kunder och fler kunder och därför ger vi oss nu ut på en varumärkesresa. Kaptenen på den resan blir Sten som med sin breda erfarenhet av att jobba med starka varumärken och snabbrörliga konsumentprodukter är helt rätt person för jobbet som marknadschef. Den erfarenhet och kompetens som Sten besitter inom området kommer att bli mycket värdefull för ATG, säger ATGs vd Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande.

Den nye marknadschefen bor i Bromma och har erfarenhet från travsporten som både spelare och hästägare. Han är 48 år och tillträder den 19 maj.

- ATG är ett mycket intressant och sedan 40 år framgångsrikt företag som verkar i en bransch med stora framtida utmaningar. Jag har tidigare alltid arbetat för börsbolag och riskkapitalister, men ser nu fram emot att istället kunna ge högsta möjliga avkastning till trav- och galoppsporten, som äger ATG. Jag ser också fram emot den nära och unika kopplingen mellan sport och spel. Min uppgift blir att bidra till att vi levererar Sveriges mest engagerande spelupplevelse och mötesplats för både nuvarande och nya spelare. Om vi lyckas med det, kan vi bli störst i Norden och ännu fler människor kan få jobba med sitt favoritintresse hästsport, berättar Sten Andersen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.