Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bara plus på andrahandaren

Foto: GUNILLA KÖNIG/STALLTZ.SE
Global Newsletter, här med Niclas Benzon. Foto: GUNILLA KÖNIG/STALLTZ.SE

Finare än någonsin i jobbet, "Ina Scot"-uppladdning i transporten, spetsläge samt Sveriges segerrikaste kvinna i sulkyn. Frida Olofsson har inte mycket negativt att säga om Global Newsletters start ikväll.

Publicerad:

Det är uttagningar till Dam-SM och Färjestadamatören Frida Olofsson har Global Newsletter i V64-6. Och Jennifer Tillman kör. 
– Jennifer ville gärna köra honom när jag pratade med henne så det kändes bra. Hästen fick en omöjlig resa senast och att han höll till sjättepriset var starkt. Spåret är betydligt bättre ikväll och min häst är snabb iväg och spets hade varit fint, även om hästen gjort flera starka insatser bakifrån också, säger hon. 
Hur känns hästen i jobben inför det här loppet?
– Faktiskt lite finare än någonsin och till skillnad från senast har han ponnyn Krycken med sig i transporten. Det blir lite Ina Scot/Skutt Brunn över dagens upplägg, men så blir han också lite lugnare med resesällskap. Det ser ut som en bra segerchans, säger Frida Olofsson. 

FAKTA

Sundbyholm

Sundbyholms Travbana
635 08 Eskilstuna
Tel: 016-42 82 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,0 m
Bredd 1640: 21,6 m
Upploppets längd: 182 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.