Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hoppas på repris

Foto: URBAN KIHLMAN/ALN
Magnus Roc är spetsbud från innerspår. Foto: URBAN KIHLMAN/ALN

Michael Larsson har haft ett fint år och stallet har vunnit tolv av 81 starter. Ikväll jagar han seger nummer tretton och hoppet står till Magnus Roc, som kommer från en fin seger.

Publicerad:

Treårige Magnus Roc var godkänd i debuten som sjua och följde upp den starten veckan efteråt med spetsseger på Färjestad. Då som nu hade han innerspår i voltstart och ledde runt om på bra vis, även om han blev lite stum till slut.

– Jag körde 1.15 sista varvet med honom och han kunde inte mer och blev stum den sista biten, men jag var nöjd med honom, berättar Michael Larsson.

Ikväll har han återigen innerspår och Michael Larsson tror att det kan bli spets igen, men han ligger lite lågt med segerförhoppningarna.

– Det är ett bra läge och han kan öppna hyfsat. Jag tror vi kan komma till ledningen, men det blir nog svårt att slå Björns häst. Den ser ut att vara för bra om man kollar på tiderna och kan vi vara bland de tre är jag nöjd. Men min häst kommer att bli bra med tiden också tror jag. Det blir inga ändringar i balansen, avslutar Michael Larsson.

FAKTA

Färjestadstravet

Färjestads Travsällskap
Norra Infarten 78
654 65 Karlstad
054-29 20 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,4 m
Bredd 1640: 21,1 m
Upploppets längd: 177 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.