Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Passande förutsättningar

Foto: JEANNIE KARLSSON
Stig H Johansson. Foto: JEANNIE KARLSSON

Efter en strykning har Stig H Johansson fyra hästar i kvällens V86-omgång. Det låter extra intressant på andrahandsfavoriten i fjärde avdelningen.

Publicerad:

Stig H Johansson har bra snurr på stallet, vilket sex segrar på 22 starter 2016 vittnar om. Det ger en segerprocent på 27 och ikväll kan han förbättra siffrorna ytterligare.

Inom V86-spelet har fyra hästar och tre av dessa startar i fjärde avdelningen:
- Manhattan Club var sämre i Halmstad, men har känts bra efteråt och har fått riktigt fint läge. Han kan öppna snabbt och förutsättningarna ser klart intressanta ut, säger Stig H Johansson.
- Great Society har inte imponerat hittills, men var ändå förbättrad senast. Allting har varit normalt efteråt och jag tror på en ny fin insats.
- Supreme Court har varit bra på sistone och tränat fortsatt fint efter V75-segern. Han är ingen grovjobbare och läget är svårt, så det måste till lite tur för att han ska komma till.

Hero Sjöhammar (V86-8) segrade i comebacken och är favorit i epilogen.
- Hästen var bra efter uppehåll senast och har känts fortsatt fin efteråt. Med loppet i kroppen så lär han ju i alla fall inte vara sämre, avslutar Stig H Johansson.
 

FAKTA

Solvalla

Solvalla Travbana
Box 20501
161 02 Bromma
Tel: 08-635 90 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,7 m
Bredd 1640: 21,7 m
Upploppets längd: 196 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.