Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Reuterskiöld tror på seger

Foto: null
Täby Galopp står för dagens V4-tävlingar.

Äldst i brödraskaran Reuterskiöld heter Lennart Jr och till dagens lunchtävlingar på Täby galopp sadlar Jägersrotränaren ut två betrodda hästar.

Publicerad:

I den första V4-avdelningen gör Visiteur du Pom en spännande årsdebut. Fyraåringen inledde fjolårssäsongen på formtal 68 och gjorde bokslut på höga talet 87. Snacka om utveckling.

Hur är läget med Visiteur du Pom inför dagens start?
– Han har övervintrat väl och jobbar på till belåtenhet. Han trivs på Täby och rids av en duktig lärling med två kilo av. Efter detta går vi mot danskt Breeders.

Vad tror du om chanserna?
– Han är med och gör upp om det, säger Lennart Reuterskiöld Jr.

I den andra V4-avdelningen sadlar ”Junior” ut treårige jänkaren Devils Dust. Denna har gjort det bra, men ännu inte vunnit lopp.

Kan det vara dags för seger nu?
– Jag tror det. Hästen har två lopp i kroppen och kan mer än hittills visat. Kanske är han snäppet vassare på gräset framöver, men detta lopp ser inte så värst blodigt ut och jag är optimist, avslutar Lennart Reuterskiöld Jr.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.