Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Står på tur

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Catch The Cash är favorit på lunchen. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Catch The Cash kommer från två raka andraplatser på V75. Idag har Thomas L Larssons sexåring en lämplig uppgift på förhand.

Publicerad:

Catch The Cash (V4-3) slutade tvåa på Bergsåker dagen innan julafton och närmast kommer hon från ett andrapris i ett stolopp på V75 på Romme strax efter nyår.
- Jag hoppas att hon ska hålla formen. Hästen har inte gått något snabbare jobb, vilket hon inte brukar, men det har gått lite längre tid mellan starterna. Hästen känns bra, berättar Thomas L Larsson.

Är bakspår en nackdel?
- Hästen är inte så snabb ut och det spelar inte så stor roll. Hon har lärt sig öppna allt bättre och har bra startryggar. Det kan lösa sig ganska fint, fortsätter Hagmyrentränaren.

Är Catch The Cash en motiverad favorit?
- Med tanke på de senaste insatserna tycker jag det. Visst ser det bra ut på förhand, men samtidigt måste det stämma lite under vägen.

Några ändringar?
- Nej, som i de två senaste starterna kör vi med brodd runt om.

Tar ni sats mot V75 igen efter det här loppet?
- Planen är att starta i Gigant Neos på V75 på Solvalla söndag den 31 januari. Hon är ju efter den hingsten och det passar bra, avslutar Larsson.
 

FAKTA

Romme

DalaTravet Romme
Sveden 20
781 94 Borlänge
Tel: 0243-23 95 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,0 m
Bredd 1640: 21,0 m
Upploppets längd: 205 m
Vinklad vinge

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.