Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Bäst jag inte öppnar munnen”

Foto: LENNART KIHLMAN/ALN
Arazi Boko vid segern på Färjestad i somras. Foto: LENNART KIHLMAN/ALN

Arazi Boko blev påkörd i SM på Åby i lördags och Halmstadtränaren Henrik Södervall kan nu bekräfta att hans tvåfaldige miljonär står skadad.

Publicerad:

Däremot vill inte Södervall gå in på några skadedetaljer.
– Det vinklades fel i en artikel i Expressen. Att jag var fly förbaskad och härjade om påkörningen och att Erik Lindegren var ledsen och bedrövad. Det är bäst att jag inte öppnar munnen något mer, säger en bedrövad Henrik Södervall.   
Erik Lindegren, som körde Francais du Gull, dömdes till 5.000 kronor i böter och avstängning mellan den 24 oktober och 2 november för snäv körning som grovt stört medtävare. I det här fallet Arazi Boko. Arazi har på 60 starter vunnit tolv gånger och tjänat 2.284.200 kronor. I slutet av juni vann hästen Jubileumsloppet på Färjestad med 250.000 kronor till vinnaren och under Derbyhelgen ledde han gulddivisionsförsöket Birger Bengtssons Minne från start till mål.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.