Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Båths häst har toppform

Foto: MARIA HOLMÉN
Så här såg det ut när Joy Ribb vann V75-lopp på Solvalla i höstas. Foto: MARIA HOLMÉN

Svante Båth har en häst till start på V86 på Solvalla ikväll. Det är Joy Ribb som har näst mest spelprocent på V86 i sitt lopp under onsdagseftermiddagen.

Publicerad:

Joy Ribb (V86-6) har startat på under vintern och har två vinster och två andrapris på årets fem starter.
– Hon gör aldrig ett dåligt lopp och formen har varit på topp länge nu. Det blir som vanligt ett snällt upplägg här och skulle det stämma på vägen så slår hon många till slut. Motståndet är tufft, men jag har ändå förhoppningar om att hon ska kunna vara bland de tre, skriver Svante Båth på sin hemsida där han också berättar om en balansändring till kvällens start.
– Joy Ribb har gått med skor på sistone, men ikväll blir det barfota bak, skriver Svante på svantebath.se.
Med framskor och barfota bak har Joy Ribb startat tolv gånger som resulterat i tre segrar och ytterligare fyra pallplatser. Bland annat tävlade Joy Ribb utan bakskor då hon segrade i ett V75 lopp på Solvalla i september förra året.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.