Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Björn Goop kör på Vincennes

Foto: THOMAS BLOMQVIST/KANAL75
Reckless ska göra sin första start på Vincennes på fredag. Foto: THOMAS BLOMQVIST/KANAL75

På fredag är Björn Goop på plats i Frankrike där han ska köra lopp på Vincennes.

Publicerad:

I Prix Adalberta (€56.000) ska Reckless göra sin första start utanför Sverige. Björn Goop har matchat in hästen fint i loppet då Reckless har 150.303 euro på sig och loppet är för femåringar med högst 152.000 euro.
Där möter Reckless bland annat Paul Hagoorts Regio som i sin senaste start vann ett lopp på Vincennes och Ron Kuipers Tosca Victory.

En annan motståndere är Akido, som senast blev diskvalificerad, men som före det hade fyra raka vinster på Vincennes. Ungefär liknande rad har Argol som slutade sjua i sin senaste start, men som före det tagit fyra raka vinster, varav tre är tagna på Vincennes.
Loppet körs över 2.700 meter och förstapriset är 25.200 euro.

Björn Goop ska även köra Bibi Barosso åt Hugo Langeweg J:r i Prix Rmc (€48.000). En av konkurrenterna är Örbäckens Cruella, som tränas av Fabrice Souloy och körs av Franck Nivard. Loppet körs över 2.700 meter och förstapriset är 21.600 euro.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.