Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Elitloppskusken nådde 6.000

Yannick Gingras hade en minst sagt lyckad söndag. 36-åringen körde lopp på två banor, plockade hem sju triumfer och nådde milstolpen 6.000 segrar.

Publicerad:

2014 körde Yannick Gingras Maven i Elitloppet. I år var han på Solvalla under Elitloppshelgen och körde bland annat Pinkman åt Jimmy Takter. I söndags hade amerikanen en riktigt fin dag på hemmaplan där han vann sju raka lopp på två olika banor men än mer imponerande nådde sin 6.000:e seger totalt i karriären.

Yannick Gingras inledde med att vinna sina fyra sista lopp på Harrah's Philadelphia för att sedan vinna med sina tre uppsittningar senare på Pocono Downs.

Förutom segern i Fyraåringseliten med Pinkman sticker också segern i New Jersey Sire Stakes med Southwind Frank ut den här säsongen. Det gör också segern i Pennsylvania Classic med Check Six.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.