Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fel om nationalsången i tidningen

Foto: HANOLD/ALN
Unique Juni vann stonas E3-final. Foto: HANOLD/ALN

I tisdagens sidan 3-krönika var det ett felaktigt påstående om att inte nationalsången inte spelades efter stonas E3-final i lördags och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det felet.

Publicerad:

Det smögs sig in ett fel i tisdagens sidan 3-krönika då jag påstod att nationalsången inte spelades efter att Hans R Strömbergs Unique Juni och Örjan Kihlström vunnit stonas E3-final i Örebro.

- Vi bad till och med skötaren Maja Bäckman, som är en mycket duktig sångerska att sjunga nationalsången, men hon kände att det var lite för mycket känslor efter segern just då, berättar Göran Blom, vd för E3.

E3-loppen är en värdefull loppserie för treåringarna och som sedan 2011 har jämställt hingstarna och stona med att ha lika stort förstapris i både hingstarna och stona i alla lopp.
Jag ber om ursäkt för felet som smög sig in i sidan 3-krönikan i tisdagens tidning och hoppas att inte E3:s namn har solkats genom det.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.