Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fina framgångar i USA

Foto: Mats Hansson/ALN
Foto: Mats Hansson/ALN

Flera svenska tränare stod för framgångar under fredagen i USA. Anette Lorentzon tog en dubbel och Jimmy Takter och Staffan Lind varsin seger.

Publicerad:

Två hästar som tränas av Anette Lorentzon stod för fina prestationer under fredagen borta i USA. Först ut var Ghostzapper As som segrade i lopp sex ($14,000) på Harrah's Philadephia. I sulkyn satt Geo. Napolitano Jr. Segertiden skrevs till 1.13,6a/1.609 meter. Loppet kan du se under "replays" här.

På Yonkers Raceway vann Somebody As i lopp elva ($20,000). Jordan Stratton skötte där tömföringen. Vinnaerekipaget tog ledningen i starten, men släppte sedan till Supermanning och Brent Holland. På upploppet var det däremot ingen tvekan om vem som var starkast. Somebody As avslutade med en fin spurt och vann på fina 1.11,9a/1,609 meter. Loppet går att se här.
 
På The Meadowlands var svenske Jimmy Takters häst Rubio med Yannick Gingras i sulkyn först ut att vinna. Duon vann lopp fyra ($10,000) och gick i mål på 1.12,2a/1.609 meter.
 
Staffan Lind-tränade Sunshine Delight segrade tillsammans med John Campbell i lopp sex ($10,000). Segertiden skrevs till 1.12,5a/1.609 meter. Loppen kan du se här.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.