Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Flera fina framgångar i USA

Foto: stalltz.se
Foto: stalltz.se

Det blev dubbla svenska segrar under natten till torsdagen. Både Jenny Melander och Jonas Czernyson hade hästar som var först över mållinjen.

Publicerad:

Jenny Melander fortsätter att fira framgångar på andra sidan Atlanten. Under natten till torsdagen vann hennes Run For Royalty tillsammans med Matt Kakaley i sulkyn. Jenny Melanders tvååriga sto tog hem ett årgångslopp på Buffalo Raceway och gick i mål på tiden 1.17,1a/1.609 meter. Segerchecken uppgick till 10.900 dollar.

Seger blev det också för Jonas Czernysons Side Bet Hanover på Harrah's Philadelphia. Tränarens treåriga sto tog hem ett årgångslopp med ett flertal längder ned till tvåan och inkasserade 10.000 dollar. I sulkyn satt Corey Callahan och segertiden skrevs till 1.12,0a/1.609 meter. Med i loppet var också Jimmy Takters Haugthy som slutade trea.

Tredjeplatser blev det också för Jonas Czernysons Ki Ki Canolli och Sand Grenade.

 
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.