Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Första segern för Stockholms Rikshäst

Foto: HANOLD/ALN
Rikstravet Stockholms Cassano Bob vann i Gävle under söndagen. Foto: HANOLD/ALN

Rikstravet Stockholms Cassano Bob tog sin första seger i tävlingen Rikstravet när det blev seger i Gävle under söndagen.

Publicerad:

Cassano Bob (e. Coktail Jet) placerades i fjärde ytter en bit bak samtidigt som ledande Lajos Arn drog på i tufft tempo, 1.10,5 första 500 och 1.12,5 första varvet.
900 kvar attackerade Peter G Norman med Cassano Bob som i 1.10-tempo över sista bortre långsidan tog sig fram till tätduon. Över upploppet avgjorde sedan den fyraårige valacken enkelt och vann med ett par längder. Efter 1.14,4 sista varvet blev segertiden 1.15,5a/2.140 meter. Förstapriset var 10.000 kronor.
– Det var skönt att det gick snabbt i täten första varvet då vi satt en bit bak. Vi blev utsvarade i sista sväng, jag trodde vi skulle komma förbi lättare, men det var ändå rätt så lugnt, sade Peter G Norman.
Stall Stockholm ligger på tredjeplats i tabellen i Rikstravet efter Stall Dalsland/Värmland och Stall Syd.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.