Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Från Bollnäs till Gävle

Foto: HANOLD/ALN
Tjällossningen har drabbat Bollnästravet. Foto: HANOLD/ALN

Tjällossning stoppar morgondagens breddlopp i Bollnäs. Tävlingarna flyttas nu till Gävle.

Publicerad:
”Det är för lite tjäle kvar i banan, särskilt på bortre långsidan och eftersom det ska regna i morgon när tävlingarna ska köras kommer banan inte att hålla”, säger Jan Wahlberg, banpersonal på Bollnästravet, i ett pressmeddelande från Trav Gävleborg.
”Gävletravets banmästare Roger Fyhr är redan igång med att sätta sin bana i ordning och vi kommer att köra tävlingarna på Gävletravet istället. Samma programförutsättningar som till Bollnäs gäller i Gävle, och vi startar tävlingarna som beräknat klockan 11.15”, säger Trav Gävleborgs Sportchef Mathias Gustafsson.
Tävlingarna kommer att räknas som Gävle-lopp, till exempel i körsvensligan. I startlistorna på atg.se står det dock bana Bollnäs, fram tills tävlingarna är avslutade. Du kan spela på loppen som vanligt och anger då bana Bollnäs (bankod 12).
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.