Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Goop kör Cali Maks

Foto: HANOLD/ALN
Cali Maks jagar andra raka segern i Paris i morgon. Foto: HANOLD/ALN

I morgon körs det andra kallblodsloppet på Vincennes och den här gången får torsdagens vinnare Cali Maks Björn Goop i sulkyn.

Publicerad:

På söndag är det så klart Prix de Paris som står i störst fokus, men kallblodsloppen brukar vara ett uppskattat inslag på Vincennes och på söndag körs Prix des Pays Nordiques. Tyvärr hade Cali Maks otur med spårlottningen den här gången och fick spåret längst ut på vingen tillsammans med Björn Goop i sulkyn.

Franck Nivard satt upp bakom Cali Maks i torsdags. Nu får han chansen bakom norske Vertigo Prins som slutade tvåa i Prix des Trotteurs "Sang-Froid”.

Utöver kallblodsloppet får vi se ytterligare tre svenskfödda hästar på Vincennes i morgon. Rica Neo och Sahara Fairytale möts i Prix d’Avenches, medan Lutfi Kolgjinis Dante Boko gör debut på Vincennes i Prix de la Mayenne.

Prix des Pays Nordiques
Förstapris: 9.000 euro
2.100 meter autostart

1. Passiton – T. Okkolin
2. Rapin Aatos – Seppo Markkula
3. Vertigo Prins – Franck Nivard
4. Ängskalla – John Östman
5. H.G. Imar – Kai Johansen
6. Eldvin – Eric Raffin
7. Järvsö Björn – Jan-Olov Persson
8. Sagi Allvinn – Geir Vegard Gundersen
9. Cali Maks – Björn Goop
10. Mjölner Komet – Jan Roar Mjölneröd
11. Tosi–Jänkä – Matthieu Abrivard
12. Hiskin Muisto – J. Miettinen
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.