Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Gratis ATG-live

Foto: MARIA HOLMÉN
På grund av att V86-sändningen flyttats till TV4-sport ikväll så bjuds det på ATG-live. Foto: MARIA HOLMÉN

Eftersom V86 Direkt ikväll är flyttat till TV4 Sport, vilket många av ATGs kunder inte har tillgång till, så kommer ATG-live ikväll vara gratis.

Publicerad:

Detta meddelades i ett nyhetsbrev från ATG idag:

I kväll är V86 Direkt flyttat till TV4 Sport. Eftersom en hel del kunder inte har tillgång till den kanalen har vi (ATG) bestämt oss för att bjuda på gratis Live i kväll. Det enda du behöver göra är att gå in på www.atg.se och teckna ett "Gratis onsdag-abonnemang". Abonnemang tecknar du under Konto/Abonnemang.
 
För dig som redan är betalande Live Premium-abonnent kommer abonnemanget att förlängas med en dag.

– Ikväll är V86-Direkt flyttat till TV4-sport på grund av att PSG spelar och TV4 valt att visa den matchen i TV12. På grund av att TV4-sport numera inte är lika tillgänglig som TV12 så väljer vi att därför bjuda på ATG-live ikväll. Vi gör det vi kan för att alla våra kunder ska kunna kolla på V86-direkt och det här är den bästa vi kan göra just nu, säger Per Carlsson, redaktionschef på Kanal75 till Travronden.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.