Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Heiskanen om kvällens V64-chanser

Foto: CLAES KÄRRSTRAND/KANAL75
Veijo Heiskanen har två hästar till start i Halmstad ikväll och tror att båda har chans att vinna om de sköter sig. Foto: CLAES KÄRRSTRAND/KANAL75

Veijo Heiskanen har två hästar till start på V64 i Halmstad ikväll. En av dessa är favoriten i V64-4 Neuland.

Publicerad:

Neuland har gjort sex starter i Veijo Heiskanens regi, varav en har slutat med seger. Det var näst senast då Adrian Kolgjini körde den fyraårige valacken till ledning efter 400 meter och sedan blev segern överlägsen. Förra gången galopperade Neuland efter cirka 700 meter.
– Tyvärr är han lite osäker och har galopperat för mycket. Det är jag lite förvånad över för han känns inte osäker egentligen. Ikväll är det felfritt lopp som gäller i första hand, men hästen duger i klassen om han sköter sig. Han slipper nog tävla med brodd ikväll, vilket är en liten fördel, säger Veijo Heiskanen.
I V64-6 har Veijo Do You Believe till start, en häst som gjort tre starter i Åby-tränarens regi. Senast blev det galopp från spår fyra i voltstart. Ikväll har det femåriga stoet spår två...
– Hon var inte i närheten av att gå iväg felfritt senast och även om spår två är något bättre så är det inte säkert att hon kliver iväg i trav ikväll. Men skulle hon bara komma iväg och sköta sig så har hästen form för att duga i detta lopp, säger Veijo Heiskanen.

FAKTA

Halmstadtravet

Halmstad Travet
Box 8026
300 08 Halmstad
Tel: 035-10 91 80
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 203 m
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.