Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hur många Bergh-spikar?

Travrondens tipsredaktion prickade hela fem tipsettor i förra veckans V86-omgång. Den här veckan är en stor del av lösningen på onsdagsgåtan hur många lopp Robert Bergh vinner på sin hemmabana Bergsåker.

Publicerad:

Bergh skickar ut nyblivne världsrekordhållaren Nahar, fyraåriga toppstoet Amazon Am, starke V75-bekantingen Montdore och under sommaren galopplystne treåringen Officer C.D. i V86-loppen. Hur många vinner han med? Hur många tippas han med? Hur många av dem ska spikas?

Svaren på de frågorna finns i tisdagsutgåvan av Travronden, vilken som vanligt innehåller fylligt med information att rusta sig med när rätt rutor ska klickas i på internetspelkupongen eller streck dras på kupongen hos totomatombuden för att försöka få del av de jackpotmiljoner som (återigen) finns i åttarättspotten.

Det är för övrigt inte bara på Bergsåker det startar klassiga hästar i denna veckas V86:a, på Solvalla möts de fyraåriga toppstoet Neona Princess och D´One och världsrekordsättaren i årets Harper Hanovers, Mellby Viking,upp sig för tv-kamerorna.

Övrigt i tisdagstidningen: Lutfi Kolgjini berättar om sina nya franska planer, Håkan Arvidsson om hur det är att ha hälften av de treåringar som sprungit in över en miljon kronor i år, kampen om att bli årets segerrikaste häst i Sverige - och så förstås om de internationella framgångarna för svenska hästar i lördags med Commander Crowes  Breeders Crown-triumf på The Meadowlands som höjdpunkt.

Och de som tycker att V75 är veckans absoluta höjdpunkt har förstås som vanligt stort utbyte av Travrondens tisdagsutgåva: 14 tipssidor (två per lopp) skapar förutsättningarna för att sätta sjuan!

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.