Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen lycka för Art On Line

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

På fredagskvällen avgjordes grupp III-loppet Prix Antigone (€110.000) på Vincennes med bland annat Art On Line i startlistan, men vinnare av loppet blev Ulka des Champs och Eric Raffin.

Publicerad:

Art On Line, som tränas av Fabrice Souloy, reds av Franck Nivard som efter en bit kom fram i andra ytter. Hästen hade lite problem att följa 800 meter från mål och kort därefter blev han diskvalificerad för orent trav.
Vann gjorde Ulka des Champs (e. Offshore Dream - Melissa des Champs) som började utvändigt ledaren, men som efter en bit kördes till ledning. Sedan hade det åttaåriga stoet inga problem att enkelt vinna med två längder före Botido. Segertiden blev 1.12,8/2.850 meter och förstapriset var 49.500 euro.
I ett annat montélopp, Prix Anna (€35.000), tog Ulf Nordin en tränar seger då Diamant The Best (e. Severino - Opaline The Best) vann. Det handlade om ett treåringslopp och Diamant The Best reds till seger av Yoann Lebourgeois på 1.16,1/2.200 meter. Förstapriset var 15.750 euro. Segern var den första i karriären för Diamant The Best.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.