Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen ”Skräcken”

Foto: JANET PERS SPARTHAN/TRAVRONDEN
Tyvärr kommer vi inte få se den här bilden på Solvalla den 19 augusti. Foto: JANET PERS SPARTHAN/TRAVRONDEN

Igår blev det klart med att Björn ”Skräcken” Linder skulle vara med i Ahlsell Legends, men idag tvingades han lämna återbud. Dessutom kom det ytterligare ett återbud, men Solvalla har fått två andra namn klara.

Publicerad:

Björn Linder hade en familjeresa inplanerad sedan länge den 19 augusti, vilket gör att han inte kommer kunna vara med i Ahlsell Legends.

– Jag kollade med Åsa igår, och hon påminde mig om fakta - att vi är bortresta under tiden för Jublileumspokalen. Jag tycker att det är tråkigt att behöva lämna ett negativt besked, för, handen på hjärtat - jag hade fyllt E-läktaren själv om folk visste att jag skulle vara med... Men, jag gillar att vara gift med Åsa, och det tänker jag fortsätta med, så tyvärr måste jag lämna återbud till Solvalla, säger Björn Linder i ett pressmeddelande från Solvalla.

Återbud har det även kommit från italienaren Giancarlo Baldi, som fått ett virus och ligger hemma med hög feber och en resa till Solvalla är uteslutet.

Det positiva är att Karl O Johansson, Kalle på Trappa, har tackat ja till loppet, vilket även Anders Lindqvist har gjort. Det gör att det är sju kuskar klara till Ahlsell Legends, som körs i samband med Jubileumspokalen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.