Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Inken” på gång

Foto: MARIA HOLMÉN, TRAVRONDEN
Digital Ink kan göra comeback om en månad. Foto: MARIA HOLMÉN, TRAVRONDEN

Det var elva månader sedan Digital Ink senaste startade. Nu låter Stefan Melander optimistisk och tror på en comeback i månadsskiftet mars-april.

Publicerad:

Förra vintern radade Digital Ink upp sju raka gulddivisionssegrar och gick ett spännande 2015 till mötes. Trodde nog alla. Men istället blev han först sjuk och sedan fortsatte eländet med stora skadebekymmer. Hela året försvann, men nu verkar det äntligen som den numera sjuårige Super Photo Kosmos-valacken är på väg mot en comeback.
– Det är speciellt glädjande att Digital Ink verkar riktigt på gång igen. Man vet ju aldrig hur det kommer att gå framöver efter allt strul med skador han varit med om, men om han fortsätter i samma stil kan det bli aktuellt med comeback i månadsskiftet mars-april, säger Stefan i en intervju på Solvallas hemsida.

Ungefär vid samma tidpunkt tänker ”Tarzan” sig en årsdebut för Nuncio. Den sistnämnde har dock varit igång med träningen allt sedan han gjorde sin senaste start den 14 november.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.