Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Inte lika optimistisk idag"

Foto: MAGNUS STRÖMSTEN/ALN
Fixar Jennifer Tillman och Livacious Lindy ny seger idag? Foto: MAGNUS STRÖMSTEN/ALN

Livacious Lindy har vunnit fyra av sina sex senaste starter och seglat upp som klar favorit i V75-6.

Publicerad:

Per K Erikssons Livacious Lindy spetsvann i sin senaste start ett V86-lopp på Solvalla.
– Livacious Lindy har hållit fin form en längre tid och som det känns verkar den hålla i sig. I tisdags gick hon ett lugnt jobb och var mjuk och fin. Allt verkar normalt och hästen äter och dricker som hon ska, säger Per K Eriksson.
Livacious Lindy är snabb ut, men det är flera andra hästar också och Mantorptränaren tycker att dagens lopp inte är helt lättläst.
– Jag tror Jennifer Tillman kommer ladda då min häst är snabb ut. Det finns dock flera kvicka med, men om vi skulle komma till spets hänger det sedan på om Adrian Kolgjini kommer med Dream With Me N.L. eller inte. Min häst går bra bakifrån också och är i så fall gynnad om det blir hårt tempo.
Vilka är dina förhoppningar idag?
– Jag hoppas hon ska kunna vara med bland de tre i alla fall. Hon har fått bra spår, men det är också bra hästar emot och bättre motstånd än hon mötte i senaste starten. Skulle vi ha tur så kanske hon kan sticka nosen först, men jag är inte lika optimistisk som inför segern senast, säger Per K Eriksson.

FAKTA

Halmstadtravet

Halmstad Travet
Box 8026
300 08 Halmstad
Tel: 035-10 91 80
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 203 m
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.