Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jepson har hittat formen

Foto: HANOLD/ALN
Carl Johan Jepson har vunnit fem segrar de senaste tre dagarna. Foto: HANOLD/ALN

Carl Johan Jepson hade en liten trög start på året, men de senaste dagarna har det släppt till ordentligt och igår tog han en dubbel på Axevalla.

Publicerad:

På de första 30 dagarna av 2016 blev det bara två segrar för Carl Johan Jepson på 61 starter. Men i söndags släppte det till och han tog en dubbel när Solvalla arrangerade V75. Det följde han upp med en seger på Färjestad i måndags och igår tog han en dubbel på Axevalla med Jeppas Pronto och Pepe di Jesolo.

Axevalla bjöd inte på de bästa förutsättningarna och på en någon tung bana så blev Pepe di Jesolo snabbast när han vann på 1.17,6/1.640 meter.

Snabbare gick det på Jägersros lunchtävlingar när Caddie Kasandra vann på 1.14,3a/1.640 meter från rygg på ledaren. Segern blev överlägsen när favoriten Go For It galopperade när Ken Ecces sto hade kopplat greppet. Ken Ecce tog en dubbel på lunchtävlingarna efter att även vunnit med Twin Peaks.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.