Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kadett C.D. tvåa på Vincennes

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Kadett C.D. slutade tvåa på Vincennes idag och tjänade nästan 30.000 euro. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Robert Bergh-tränade Kadett C.D. slutade tvåa i grupp III-loppet Prix du Bois de Vincennes (€115.000) som kördes på Vincennes under lördagen.

Publicerad:

Kadett C.D. (e. Scarlet Knight) gavs en löpning i mestadels andra ytter av körande Dominik Locqueneux. Gabriele Gelormini placerade tidigt Amiral Sacha (e. Ganymede – Nostalgique Sacha) i ledningen, en position hästen behöll hela vägen till mål. Över upploppet bröt Amiral Sacha ut några spår, men kunde ändå vinna säkert på 1.12,9/2.700 meter.
Kadett C.D. attackerade i sista sväng och spurtade bra, en dryg längd efter vinnaren. Andraplatsen var värd 28.750 euro.
Sierre Leone, som mitt i loppet avancerade och kunde slinka ner i rygg på ledaren, tog hand om tredjeplatsen. Trebol vreds ut till attack i vida spår i sista sväng efter en resa i kön och spurtade bra som femma. Svenskägde Beckman satt mestadels i tredje ytter, gick med i spåren i sista sväng, men stumnade ordentligt sista biten och blev oplacerad.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.