Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kevin rycker skorna

Foto: HANOLD/ALN
Kevin Porshage. Foto: HANOLD/ALN

Kevin Porshage kommer till Dannero och dagens V4-tävlingar med sin All Around Ås. Hästen tillhör de betrodda i avdelning två och tränaren kommer med intressant info.

Publicerad:

Från bakspår i V4-2 startar sjuårige All Around Ås efter ett kortare uppehåll. Vi kände tränaren och kusken Kevin Porshage på pulsen inför dagens start. 
- All Around Ås är lite uppfräschad efter förra starten och känns fin i träningen. Han har gått provlopp inför detta, men det fattas normalt en del innan formen sitter där ordentligt. Vårt hopp står till att de andra kör fort i täten så vi kan komma in i matchen tack vare det. Det finns några startsnabba där framme så helt omöjligt kanske det inte är?

 

Är det akutellt med några ändringar?
- Till dagens start tänker jag rycka skorna runt om för första gången, vi får se om det blir himmel eller helvete. Eventuellt slänger jag även på ett helstängt huvudlag för att få honom lite rappare, men det bestämmer jag först efter värmningen, avslutar Kevin Porshage. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.