Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Klassisk läktare stängs

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Under Elitloppshelgen brukar E-läktaren vara ett populärt tillhåll för travpubliken. Foto: Stefan Melander/stalltz.se

Solvallas mest klassiska läktare, den så kallade E-läktaren, stängs. Igår var sista dagen den hölls öppen under "normala" tävlingsdagar.

Publicerad:

Men det är inte bara E-hallen som bommas igen utan också Promenaden under vintern. Enligt uppgift är det av miljö- och ekonomiska skäl som Solvalla väljer att slå igen under vintern på grund av den höga energiförbrukningen för att värma upp lokalerna.

Det är inte första gången Solvalla väljer att stänga delar av sin publikanläggning. För några år sedan gjordes samma sak med A-läktaren (målläktaren).

"Dessutom hoppas vi kunna skapa en ännu trevligare stämning på tävlingsdagarna om vi samlar ihop oss", deklarerar Solvalla i en kungörelse på ett uppklistrat plakat igår på en av banans glasdörrar.

Travronden har sökt Solvallas sportchef Markus Myron för en kommentar, men han låter meddela på sin telefonsvarare att han har semester och är tillbaka den 11 januari.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.