Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kulltopp såld

Foto: MARIA HOLMÉN
Princess Face tävlar i Stall Courants färger numera. Foto: MARIA HOLMÉN

Ett av fjolårets bästa treåriga ston har sålts.

Publicerad:

Princess Face (e. Muscle Hill-Hepburn Broline), med 3.388.500 kronor på kontot har köpts av Stall Courant, men kommer att bli kvar i Lutfi Kolgjinis träning.

Princess Face vann korta E3-finalen i Gävle, slutade tvåa i Oaks och Breeders Crown och rankades etta bland de treåriga stona i Travrondens vinternummer 2015. 1.11,1a/1.640 meter noterade hon vid segern i E3 i augusti och det är också hästens rekord.
– Princess Face är i mitt tycke ett av världens mest intressanta ston, både ur tävlingssynpunkt och stammässigt, med en framtida avelskarriär i sikte. Jag har haft ögonen på henne sedan försommaren när hon var ett år och borde ju egentligen slagit till och köpt henne i samband med att Pasithea Face och Pandora Face köptes. Nyligen kom hästen på tal när jag hade en diskussion med “Ludde” och vi kom överens på nolltid, säger Stall Courants Anders Ström, som också meddelar att Princess Face blir kvar i Lutfi Kolgjinis träning.
ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.