Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lars häst värd ett skrällkryss?

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Dags för segergest igen med Broslätts Vici? Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Lars Erixon har gjort ett fint tränarjobb med Broslätts Vici som startar i V86-4 ikväll. Trots knepigt utgångsläge kan han vara en storskräll.

Publicerad:

Åttaårige Broslätts Vici har fått en nytändning hos Örebrotränaren Lars Erixon. Han har testat lyckan på V75 på sistone utan att göra bort sig. Näst senast avslutade han till exmpel 1.11,4 sista varvet. Ikväll startar han från tillägg i V86-4 och får slå ur underläge. Vi kollade känslan hos tränaren inför kvällens uppgift. 
- Jag tycker att han var lite blekare senast, men å andra sidan strulade det lite framför och vi förlorade fart på det. Hästen har gjort det bra före det i tuffa lopp och jag är nöjd med honom för dagen. Det är klart att det är knepigt att stå med tillägg och jag är osäker hur vi tar oss iväg från femtespåret. Jag hoppas att vi kommer ner bra och får bra ryggar under slutrundan. 

 

Några ändringar aktuella ikväll?
- Ja, senast testade jag med norskt huvudlag, men det gav inte den effekten det hade gett i träningen innan. Jag går därför tillbaka till öppet som han haft tidigare. Det är svårt att vara överdrivet opitmistiskt med tanke på förutsättningarna, så gör han ett bra lopp är jag nöjd, avslutar Lars Erixon. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.