Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Mosaique Face i jobb

Foto: Micke Gustafsson/Travronden.
Mosaique Face var ute och luftade sig idag på Jägersro innan V75-tävlingarna. Foto: Micke Gustafsson/Travronden.

Lutfi Kolgjinis Mosaique Face gick jobb innan tävlingarna idag på Jägersro inför sin resa till Frankrike.

Publicerad:

Den elvafaldige miljonären travade 1.13,8/2.000 meter för Lutfi Kolgjini utan att vara riktigt ren i aktionen. Första rundan avverkades efter 1.15,5 och sista kilometern kryddade Mosaique Face med 1.12,3.

– "Musse" var precis hur fin som helst. Han gick med järnskor runt om och utan käk, och därför kan han se lite stötig ut från sidan. Det här var första tempojobbet sedan starten i USA och jag var mycket nöjd med honom, säger Lutfi Kolgjini.

Mosaique Face gjorde ju sitt senaste framträdande i VM-loppet på Yonkers Raceway i mitten av oktober. Nu väntar uppladdning inför Prix d'Amérique på Vincennes i slutet av januari nästa år.

– Mosaique Face åker förmodligen till min gård i Frankrike nästa torsdag och första starten blir den 3 januari på Vincennes, fortsätter Kolgjini.
 
Då handlar det om Prix de Bourgogne (€120.000) över 2.100 meter, autostart.
ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.