Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Oasis Bi vann sitt försök

Foto: GERARD FORNI
Oasis Bi vann andra försöket före Princess Grif. Foto: GERARD FORNI

Stefan P Petterssons Oasis Bi tog hem andra försöket i Gran Premio della Lotteria i Neapel idag tillsammans med Johnny Takter i sulkyn.

Publicerad:

Från spår fyra bakom startbilen öppnade Oasis Bi (e. Toss Out) snabbt och tog ledningen. Stefan P Petterssons häst såg sedan fin ut hela vägen och över upploppet ryckte Johnny Takter undan med hästen som vann mycket lätt.
Örjan Kihlström körde Fabrice Souloy-tränade Princess Grif som efter en löpning utvändigt om ledaren inte kunde haka på Oasis Bi över upploppet, men knep andraplatsen säkert.
Det var desto större kamp om tredjeplatsen som Rum E Coca Day knep efter ha spurtat förbi Sharon Gar precis före mållinjen.
– Det var länge sedan jag var i Neapel och tävlade. Det är nya kuskar och nya hästar att möta så det är aldrig lätt och jag förberedde mig på att det skulle bli tufft. Oasis Bi var mycket bra idag och jag tror inte jag känt honom så fin tidigare, sade Johnny Takter i vinnarcirkeln efter loppet.
Segertiden blev 1.10,9a/1.600 meter.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.