Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Olsen till Stall Zet

Foto: HANOLD/ALN
Jan Ove Olsen. Foto: HANOLD/ALN

Efter fem-sex år hos Jan-Olov Persson ska lärlingen Jan Ove Olsen börja hos Daniel Redén och Stall Zet.

Publicerad:

- Jag har jobbat med kallblod på världsnivå hos Persson och Öystein Tjomsland. Nu ska jag jobba med varmblod på världsnivå och det ska bli väldigt spännade att börja på Stall Zet. Den 20 juli börjar jag och den första tiden kommer jag att pendla från Hudiksvall, säger 38-årige Jan Ove Olsen.

Det har gått snabbt från att lärlingen fick erbjudande till att han tackade ja. I tisdags pratade Daniel Redén och Olsen på Bollnästravet, i fredags besökte Jan Ove Furuby Gård i Örsundsbro utanför Enköping.

- Det kändes helrätt när jag klev ur bilen i fredags. Det är ingen osämja mellan mig och Persson. Jag har fakuterat mitt jobb hos honom och därför inte haft någon uppsägningstid, men jag ville ändå ge det 14 dagar innan jag slutar. Hos Redén ska jag vara med i träningen, avlasta Göran Frank en del med skoningen och vara med på tävlingar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.