Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Oroas över spåret

Foto: OLA WESTERBERG/ALN
Camilla Sisu är favorit i V4-4. Foto: OLA WESTERBERG/ALN

I den sista avdelning på dagens V4-omgång på Jägersro startar Camilla Sisu som favorit, men tränaren Mats Öhman är orolig inför dagens start.

Publicerad:

Femåriga Camilla Sisu har gjort två starter i sin nya regi och svarat för två starka insatser som etta och tvåa. Det har gjort att hon idag är favorit i det avslutande V4-loppet.

– Allt verkar vara bra med henne efter den senaste starten. Hon har aldrig startat med voltstart för oss och det är en stor häst, så det snäva spåret oroar mig en del. Spår fyra är aldrig bra, berättar Mats Öhman.

Hon hade spår fem i volten en gång tidigare i karriären och då kom hon iväg stabilt och bra, vilket är lovande inför dagens start.

Även om det bara är tio hästar i fältet saknas det inte motstånd.

– Jag har hört att Peter Untersteiners häst ska vara riktigt bra och sedan tyckte jag att Emma Bjekås häst var bra bakom oss som fyra senast. Sedan pratas det om att Axel Jacobsens Ila Håleryd kommer att leda loppet länge. Fast sköter sig Camilla tror jag att hon kommer vara långt framme, avslutar Mats Öhman.

FAKTA

Jägersro

Jägersro Trav & Galopp
Box 9506
200 39 Malmö
Tel: 040-671 82 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 190 m
Vinklad vinge

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.